Näytteilleasettajat

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Oppimisen tuen foorumiin Tampere-talolle 25.-26.4.2019.
Tapahtuman järjestää Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri yhteistyössä Opetushallituksen kanssa.

Tapahtumasta

Vuonna 2019 foorumin teemana on ”Kuuluuko koulu kaikille?”, jolla herätellään keskustelua inklusiivisen koulun mahdollisuuksista vastata siihen, että jokainen voisi kokea olevansa hyväksytty kouluyhteisön jäsen. Tavoitteemme on saada tapahtumalle julkisuutta ja herättää monipuolista keskustelua oppimisen tuen ja yhteisöön liittymisen maailmasta.

Osallistujia odotamme paikalle noin 400 ja ääneen pääsee lähes 30 kutsuttua luennoitsijaa tai sessioiden vetäjää. Tapahtuman kohderyhmänä ovat perusopetuksen ja toisen asteen opettajat, koulujen rehtorit ja sivistysjohtajat, opiskelija- ja oppilashuollon ammattilaiset ja kolmannen sektorin toimijat sekä kaikkien näiden alojen opiskelijat.

Näyttelytilat

Tapahtuman yhteydessä järjestetään näyttely, jossa yrityksellänne/yhdistyksellänne on mahdollisuus esitellä tuotteitanne/toimintaanne, kohdata alan ammattilaisia ja luoda kontakteja. Näyttelytilana toimii Tampere-talon 2. kerroksen modernit ja avarat käytävä- ja aulatilat. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuman luentosalit ja työpajatilat ovat näyttelytilojen välittömässä läheisyydessä. Oppimisen tuen foorumin tarkemmat ohjelma-ajat löydät täältä.

Tampere-talossa toimii talon oma langaton verkko (Tamperehall), joka on maksuton kaikille. Jos verkossa on samanaikaisesti paljon käyttäjiä, se saattaa ajoittain ruuhkautua ja siinä voi ilmetä Tampere-talosta riippumattomia häiriöitä. Talossa on lisäksi sekä Soneran että Elisan GSM-tukiasemat, joten myös 3- ja 4G-yhteydet toimivat.

Näyttelytiloja pääsee valmistelemaan torstaina 25.4. klo 7.00 alkaen ja näyttelytilat täytyy olla purettuna perjantaina 26.4. klo 18.00 mennessä. Esitteet ja muut materiaalit voi jättää pöydille yöksi.

Näyttelypaikkojen viimeinen varauspäivä on 31.3.2019 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Hinnasto

Peruspaketti (tuoli, suorakaiteen mallinen pöytä 50 x 150 cm tai pystypöytä Ø 60 cm, langaton nettiyhteys sekä sähköliittymä) 450,00 eur (+alv.)

1 lisäpöytä (suorakaiteen mallinen pöytä 50 x 150 cm tai pystypöytä Ø 60 cm) 50,00 eur (+alv.)

1 lisätuoli tai korkea baarituoli 25,00 eur (+ alv.)

Näytteilleasettajien on mahdollista käydä edullisempaan hintaan kahvilla ja lounaalla henkilökuntaravintola Kanttiinissa. Kahvit ja lounaat voi maksaa suoraan sinne.

Me olemme jo mukana

Kiipulan ammattiopisto

Kiipulan ammattiopisto

Kiipulan ammattiopisto järjestää vaativan erityisen tuen koulutusta eli valmentavaa koulutusta (VALMA, TELMA) ja ammatillisia perustutkintokoulutuksia. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla neljässä eri maakunnassa eteläisessä Suomessa. Meillä opiskellaan työvaltaisesti itsensä kokoiseen ammattiin!

https://www.kiipula.fi/ammattiopisto

Oppimateriaalikeskus Opike / Kehitysvammaliitto ry

Oppimateriaalikeskus Opike / Kehitysvammaliitto ry

Oppimateriaalikeskus Opike kehittää ja tuottaa materiaaleja opetuksen, kasvatuksen ja kuntoutuksen tueksi. Tuotteemme perustuvat kotimaiseen kehittämistyöhön, jota tehdään yhdessä opetuksen, kasvatuksen ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

https://www.opike.fi/

Opettajan Tietopalvelu

Opettajan Tietopalvelu

Opettajan Tietopalvelu on ammatillinen verkkokirjakauppa, josta löydät materiaaleja työsi tueksi. 

www.opettajantietopalvelu.fi

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

Tukiliitto on ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö, joka puolustaa kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä oikeuksia. Edistämme osallisuutta, inkluusiota, yhdenvertaisuutta ja tavallisiin yhteisöihin liittymistä. Tukiliiton MALIKE-toiminta tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille, jotka tarvitsevat toimintavälineen ja toisen ihmisen apua voidakseen osallistua ja liikkua. 

www.tukiliitto.fi 

www.malike.fi

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry kehittää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia

– ja sen kautta koko yhteiskunnan hyvinvointia.

www.asemanlapset.fi

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tukee lähikouluperiaatteen toteutumista tarjoamalla monipuolisia palveluja yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeisiin sekä täydentää kunnallisia ja alueellisia oppimisen ja koulunkäynnin tuen palveluja.

https://www.valteri.fi/